در مقاله افیلیت مارکتینگ یا همکاری در فروش درباره بازاریابی شبکه اجتماعی با شما صحبت کردیم،در اینجا می خواهیم بگوییم اینفلوئنسر کیست و اینفلوئنسر مارکتینگ چیست؟
اینفلوئنسر کیست؟
هر کس بتواند روی تصمیم و رفتار فرد دیگری تأثیر بگذارد، اینفلوئنسر محسوب میشود.
- سلبریتیها (افراد مشهور)
ورزشکاران،ستاره های سینما می توانند در شبکه های اجتماعی مخاطبین زیادی را به سمت محصول ما بکشانند.
- واینرها
واینر به کسانی گفته میشود که در شبکههای اجتماعی ویدیوهای سرگرمکننده منتشر میکنند.
- بلاگرها
بلاگرها معمولا بیشتر دست به تولید محتوای متنی در حوزههای خاص میزنند و مخاطبانشان از آنها انتظار نقد و بررسی تخصصی دارند. برای مثال بلاگرهای حوزهی سفر و گردشگری به شهرها و مناطق توریستی سر میزنند و نظر و تجربیاتشان را با مخاطبانشان به اشتراک میگذارند.
- میکرواینفلوئنسرها
این افراد اینفلوئنسرهایی هستند که حدود ۲ تا ۵۰ هزار فالوور دارند و در یک حوزهی خاص، علاقهی مشخص و یا بازار کوچک دست به تولید و انتشار محتوا میزنند.
اینفلوئنسر مارکتینگ چیست؟
اگر برای بازاریابی و فروش محصول خود از افراد معروف و تاثیر گذار استفاده کنیم این روش بازاریابی را اینفلوئنسر مارکتینگ گویند.
چرا از این روش برای بازاریابی و فروش استفاده کنیم؟
مصرفکنندگان بیشتر از تبلیغات برند به توصیههای شخص سوم در مورد استفاده از یک محصول یا خدمات اعتماد میکنند. همچنین این واقعیت را باید قبول کرد که انسانها به حرفهای یک دوست مشترک بیشتر از حرفهای یک غریبه اعتماد دارند مخصوصا زمانی که صحبت از خریدن یک محصول جدید به میان میآید. این دوست مشترک در بازاریابی همان اینفلوئنسر یا فرد تأثیرگذار است که برند را به مشتریهای هدف پیوند میدهد. زمانی که چنین شخصی برای برند شما تبلیغ میکند، نه تنها مخاطبان خود را نسبت به برند شما علاقهمند میکند بلکه شبکه مخاطبان را نیز تحت تأثیر قرار میدهد. وفاداری مخاطبان به اینفلوئنسر مورد نظر باعث افزایش ترافیک سایت شما شده و درنتیجه نه تنها تعداد فالوئرهای شبکههای اجتماعی بالا میرود بلکه فروش محصولات نیز افزایش پیدا خواهد کرد.
چگونگی دریافت سود توسط اینفلوئنسرها:
- اینفلوئنسر در ازاء تلاش برای تأثیرگذاری بر رفتار مخاطبان خود، پول مشخصی دریافت میکند.
- مدیران برند یا کسب و کار، متقابلاً همین کار را برای اینفلوئنسر انجام میدهند (مثلاً دو سخنران فعال در حوزهی آموزش، یکدیگر را تبلیغ میکنند).
- اینفلوئنسر برای مدت مشخصی میتواند از محصولات و خدماتِ کسب و کار، با تخفیف یا به صورت رایگان استفاده کند (هتلِ من را تبلیغ کن؛ لازم نیست هزینهی اقامتت را بپردازی).
- اینفلوئنسر در ازاء فروشی که ایجاد میکند کمیسیون (درصدی از فروش) را دریافت میکند.
در این مقاله اینفلوئنسر مارکتینگ چیست؟ را شرح دادیم.پیشنهاد می کنیم مقاله افیلیت مارکتینگ یا همکاری در فروش چیست؟ را بخوانید
اگر مایلید از دوره های تخصصی فروش برای آموزش تیم های فروش تان استفاده کنید و آموزش هایی متناسب با کسب و کار خودتان به آنها بدهید،همین الان کلمه آموزش تیم را به شماره 09170808088 ارسال کنید.
اگر مایلید اصول مدیریت کسب و کار را حرفه ای و کاربردی بیاموزید کلیک کنید
اگر مایلید در زمینه دوره بیزینس کوچینگ مشاوره تخصصی دریافت کنید کلمه دوره بیزینس کوچینگ را به 09170808088 ارسال کنید

به Clubhouse مهدی حسینی بپیوندید
اگر مایلید در زمینه فروش و بازاریابی ، مدیریت کسب و کار ، منابع انسانی ، برندینگ، مشاوره تخصصی دریافت کنید کلمه مشاوره را به شماره 09170808088 پیامک کنید.
برای دریافت جدیدترین مقالات و اخبار ایمیل خود را وارد کنید
[mc4wp_form id=”6908″]