در این مقاله می خواهیم درباره سطوح مدیریت در سازمان با شما صحبت کنیم،زمانی که کسب و کاری تازه شروع به کار می کند می تواند توسط یک شخص سرپرستی و مدیریت شود اما زمانی که سازمان گسترده تر شود باید کارها را بین افراد تفسیم کرد و ممکن است مدیران مختلفی برای یک سازمان در نظر گرفته شود در این مقاله برای شما خواهیم گفت که مهارت های مدیران کدامند و هر مدیری باید چه مهارتی را در خود تقویت کند.
سطوح مديريت در سازمان
سرپرستان
گروهی از آنها با کارکنان در ارتباط باشند که به آنها سرپرست می گویند و مسئول کار دیگران هستند و از نظر فنی باید از سایر مدیران قوی تر باشند.
ویژگی کاری سرپرستان:
– سرپرستان دارای چندین کارمند یا کارگرند؛ که به آنها گزارش میدهند.
– کار، توسط سرپرستان از طریق افراد زیرمجموعه صورت میگیرد.
– تلاش سرپرستان در جهت تحقق اهداف و دستیابی به شاخصهای عملکردی است؛ که از طریق مدیران عالی و میانی تعیین میگردد.
– نوع عملیات آنها عینی، عملیاتی و صفی (اجرایی) است.
مدیران میانی
مدیران میانی، یک رده پایینتر از مدیران عالی هستند، بهطور مستقیم به مدیریت رده بالا گزارش میدهند و پل ارتباطی بین مدیریت عالی و مدیریت عملیاتی سازمان را تشکیل میدهند.
کار مدیران میانی، مدیریت سرپرستان است.این مدیران، بیشتر وقت خود را صرف حضور در جلسهها و تهیه گزارشها مینمایند. این مدیران، برنامهریزی میانمدت میکنند و برای اظهار نظر مدیران عالی برنامههای جامعتر و بلندمدت آماده میکنند.
مدیران عالی
مدیران عالی، مسئولیت بررسی و ایجاد هماهنگی با محیطهای خارجی و دیگر سازمانها را برعهده داشته و باید از فرصتهای محیط بیرون استفاده کنند و کار تدوین استراتژی ها را به عهده دارند.آنان، بیشتر وقت خود را صرف صحبت با مدیران عالی سایر مؤسسات و افراد خارج از سازمان میکنند.
اگر مایلید از دوره های تخصصی مدیریت کسب و کار را استفاده کنید و صفر تا صد مدیریت و رهبری کسب و کار را بیاموزید همین الان کلمه دوره بیزینس کوچینگ را به شماره 09170808088 ارسال کنید.
مهارتهای سه گانه مدیران:
مهارت فنی:
مدیران باید تا حدی در رابطه با کار تخصصی خود دانش و آگاهی داشته باشند، این نوع مهارت را با دیدن آموزش های مختلف می توان تقویت کرد.
مهارت انسانی:
مهارت انسانی بهمعنی توانایی در كاركردن، درك نمودن و ایجاد انگیزش در فرد یا گروه است، مهارت های مدیر منابع انسانی می تواند در این زمینه مفید باشد.
مهارت ادراکی:
توانایی ذهنی برای درك و تجزیه و تحلیل پیچیدگیهای سازمان و فهم همه عناصر و اجزای تشكیل دهندهی كار و فعالیت سازمانی بهصورت یك كل واحد (سیستم) است.
برای این که بتوانیم کسب و کار خود را رشد و توسعه بدهیم باید بتوانیم مشکلات ریز و درشت را حل کنیم این مهارت لازمه حل مشکلات خواهد بود.
هر مدیری باید چه مهارت هایی داشته باشد؟
با توجه به این که کارکرد و وظایف مدیران متفاوت است، میزان مهارت های مدیران نیز با هم متفاوت است.
- مدیر عالی چون باید مسائل استراتژیک سازمان را حل کند باید مهارت ادراکی بالاتری داشته باشد.
- مدیر میانی چون با مدیر عالی و سرپرستان در ارتباط است باید مهارت انسانی بالاتری داشته باشد.
- سرپرستان چون مستقیما با کار درگیر هستند باید مهارت فنی و عملی بالایی داشته باشند.
اگر مایلید از دوره های تخصصی مدیریت کسب و کار را استفاده کنید و صفر تا صد مدیریت و رهبری کسب و کار را بیاموزید همین الان کلمه دوره بیزینس کوچینگ را به شماره 09170808088 ارسال کنید.
اگر مایلید اصول مدیریت کسب و کار را حرفه ای و کاربردی بیاموزید کلیک کنید
اگر مایلید در زمینه دوره بیزینس کوچینگ مشاوره تخصصی دریافت کنید کلمه دوره بیزینس کوچینگ را به 09170808088 ارسال کنید
جهت اطلاعات بیشتر در زمینه مشاوره و آموزش منابع انسانی کلیک کنید

به Clubhouse مهدی حسینی بپیوندید
اگر مایلید در زمینه فروش و بازاریابی ، مدیریت کسب و کار ، منابع انسانی ، برندینگ، مشاوره تخصصی دریافت کنید کلمه مشاوره را به شماره 09170808088 پیامک کنید.