مدیریت کسب و کار

مشاور کسب و کار کیست وظایف مشاور کسب و کار چیست

مشاور کسب و کار آنلاین

مشاور کسب و کار کیست وظایف مشاور کسب و کار چیست؟ مشاوره کسب و کار آنلاین چگونه است؟ مشاور کسب و کار اینترنتی چگونه است؟ بهترین مشاور کسب و کار کیست؟ اگر صاحب کسب و کاری کوچک یا بزرگ باشید حتما تا به امروز به مشکلاتی برخورد کرده اید، شاید با خود فکر کرده باشید:

  • آیا یک مشاور کسب و کار می تواند به من کمک کند؟
  • یک مشاور کسب و کار چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟
  • وظایف مشاور کسب و کار چیست؟

در این مقاله به سوالات شما پاسخ می دهیم .

 

مشاوره کسب و کار

مشاور کسب و کار آنلاین

مشاوره کسب و کار آنلاین چگونه است؟

مشاوره کسب و کار آنلاین به شیوه ای است که شما می توانید مسائل و مشکلات خود را به صورت آنلاین، اینترنتی یا تلفنی مطرح کنید در شرایط کرونا این نوع مشاوره پیشنهاد می شود همچنین شما می توانید از مشاوره مهدی حسینی به صورت مشاور کسب و کار اینترنتی بهره بگیرید

 

مشاور کسب و کار کیست و چطور به من کمک می کند؟

تعریف مشاوره:

پیتر بلاک (Peter Block) در این مورد می‌گوید: وقتیکه شما می‌خواهید وضعیتی را تغییر داده یا آن را بهبود بخشید درحالی که کنترل مستقیم بر اجرای آن ندارید، مشاوره می‌کنید

بهبود مدیریت و «عملکرد سازمانی» به عنوان اهداف اصلی فرآیند مشاوره تلقی می شود، دلایل اصلی رجوع مدیر به مشاوره:

الف- دانش و مهارت خاص: مشاوره را موقعی فرا می‌خوانند که سازمان با کمبود اشخاص که قابلیت حل مسأله دارند روبروست. در جریان حل رخدادها روش و تکنیک خاصی مورد نیاز است که مشاور در آن تخصص دارد.

ب- کمک حرفه‌ای تخصصی بصورت موقت: بعضی اوقات مهارت فنی مورد نیاز در سازمان موجود است، اما مدیران ارشد و یا کارکنان متخصص وقت کافی برای بررسی عمیق مشکلات و کار مداوم برروی آنها را ندارند.

ت- دیدگاه بیطرفانه بیرونی: حتی بهترین  اشخاص درون یک سازمان ممکن است بیش از حد تحت تأثیر موقعیت شغلی خود قرار گرفته و نتوانند شرایط و ارزشهای موجود را بخوبی ارزیابی نمود، و در پرتو واقعیت‌ها راه حل ‌های معقولی ارائه نمایند.

پ- منافع باید از هزینه‌ها بیشتر باشد: در فرایند استفاده از مشاوره علاوه، بر ابعاد فنی و آموزشی، بعد مالی نیز باید مورد توجه قرار گیرد. خدمات مشاور رایگان نیست و در بعضی از موارد ممکن است بسیار پرهزینه باشد. رابطه بین هزینه و منافع عامل مهمی در تصمیم گیری در استفاده از مشاورین است.

 

وظایف مشاور کسب و کار:

1- یک مشاور موانع و مشکلات را شناسایی می کند

مشاور  کسب و کار شخصی است که در مدت زمانی کوتاه و با استفاده از روش های پرسش و پاسخ و آنالیزها می تواند مشکلات کسب  کار شما از جمله فروش و بازاریابی، استخدام و پرورش پرسنل و … را پیدا کند و برای حل آن راهکار عملی به شما بدهد.او کسب و کار شما را بدون هیچ قضاوت و سو گیری تحلیل و بررسی می کند و می تواند همه کم و کاستی ها را به شما بگوید.

2- برطرف سازی مشکلات ، ارتقا کسب و کار و افزایش سطح بهره وری

یک مشاور کسب و کار راه حل های عملی و قابل اجرا به شما می دهد او توانایی این را دارد که علاوه بر این که مشکلات شما را حل کند، به پیشرفت و گسترش کار شما کمک کند.

3- صرفه جویی در زمان و هزینه ها

کمک گرفتن از مشاور کسب و کار یعنی بهره‌مندی از دانش تخصصی با هزینه‌ای مقرون به صرفه، اگر شما بخواهید با سعی و خطا راه حل مناسب را برای مشکلاتتان پیدا کنید مطمئنا هزینه و زمان زیادی خواهد برد.

4- ایجاد چشم انداز و هدف

ممکن است به دلیل عدم ثبات در اقتصاد نتوانید چشم انداز و هدف برای خودتان تصور کنید، اما یک مشاور قابل اطمینان با توجه به وضعیت فعلی و آنالیز احتمالات آینده می تواند به شما در تدوین چشم انداز و استراتژی های کسب و کار کمک کند.

مشاوره تلفنی کسب و کار

نکات مهم در انتخاب مشاور کسب و کار

 

  • مشاورینی که خودشان صاحب کسب و کار هستند

مشاورینی که خودشان کسب و کار خودشان را دارند به دلیل این که مشکلات بازار را از نزدیک لمس کرده اند موفق تر عمل می کنند.

برای مثال اگر در زمینه توزیع و پخش محصول خود با مشکل مواجه هستید از مشاوری راهنمایی بگیرید که در این زمینه سابقه اجرایی داشته باشد.

  • مدارک و مستندات را بررسی کنید

لزوما مدرک دانشگاهی مرتبط نمی تواند قدرت یک مشاور را توصیف کند، بهترین مدرک برای شناسایی یک مشاور خوب مطالعه رزومه او است.

  • مشاوران متخصص در صنعت خودتان را بشناسید

مشاورانی که در صنعت خودتان تخصص دارند، زبان شما را می‌فهمند و نگرانی‌های شغلی شما را درک می‌کنند. حتی شاید مخاطبان و افراد فعال آن صنعت را بشناسند.

  • توصیه افراد مورد اعتماد

از همکاران، دوستان یا هم صنفی‌های خود پرس و جو کنید. و مشاورانی را که توصیه می‌کنند بررسی کنید. این افراداغلب مشاورانی هستند که امتحانشان را پس داده‌اند.

 

اگر مایلید درباره دوره مدیریت کسب و کار بیشتر بدانید کلیک کنید

 

برای دریافت جدیدترین مقالات و اخبار ایمیل خود را وارد کنید

[mc4wp_form id=”6908″]

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *