مدیریت کسب و کار

شکست یک کسب و کار کوچک

4 دلیل برای شکست یک کسب و کار کوچک

اداره کردن یک تجارت برای افراد ضعیف نیست. کارآفرینی ذاتاً یک کار مخاطره آمیز است. صاحبان کسب‌ و کار موفق باید توانایی کاهش ریسک‌ های خاص شرکت را داشته باشند و در عین حال محصول یا خدماتی را با قیمتی به بازار عرضه کنند که سطح تقاضای مصرف‌ کننده را برآورده کند. برای محافظت از یک کسب و کار جدید یا تاسیس شده، لازم است درک کنیم که چه چیزی می تواند منجر به شکست کسب و کار شود و چگونه می توان آنها را مدیریت کرد یا به طور کلی از آن اجتناب کرد. رایج‌ ترین دلایل شکست یک کسب و کار کوچک شامل کمبود سرمایه یا بودجه، حفظ تیم مدیریت ناکافی، زیرساخت یا مدل کسب‌ و کار معیوب و ابتکارات بازاریابی ناموفق است.

تمام شدن پول بزرگترین خطر یک تجارت کوچک است.

مالکان اغلب این نکته را می دانند که چه بودجه ای روزانه مورد نیاز است، اما مشخص نیست که چقدر درآمد ایجاد می شود، و در نتیجه قطع ارتباط بین بودجه و درآمد می تواند فاجعه آمیز باشد.

بی‌ تجربه بودن مدیریت یک کسب‌ و کار – یا عدم تمایل به تفویض اختیار – می‌تواند بر کسب‌ و کارهای کوچک تأثیر منفی بگذارد، همانطور که یک طرح کسب‌ و کار ضعیف می‌تواند منجر به مشکلات مداوم پس از عملیاتی شدن شرکت شود.

برنامه ریزی یا اجرای ضعیف کمپین های بازاریابی، یا عدم بازاریابی و تبلیغات کافی، از دیگر مسائلی است که کسب و کارهای کوچک را به کام نابودی می کشاند.

نرخ شکست کسب و کارهای کوچک چقدر است؟

در حالی که تعدادی از کسب و کارهای کوچک در طیف گسترده ای از صنایع وجود دارند که عملکرد خوبی دارند و به طور مداوم سودآور هستند. حدود 33 درصد از کسب و کارهای کوچک در دو سال اول شکست می خورند، حدود 50 درصد پس از 5 سال دچار مشکل می شوند و تقریباً 33 درصد سود می کنند.

دلایل اصلی شکست یک کسب و کار کوچک

  1. موانع تامین مالی

دلیل اصلی شکست کسب و کارهای کوچک کمبود بودجه یا سرمایه در گردش است . در بیشتر موارد، صاحب کسب و کار از میزان پول مورد نیاز برای ادامه فعالیت ها به صورت روزانه، از جمله تامین مالی حقوق و دستمزد، آگاه است. با این حال، صاحبان شرکت‌ های ورشکسته با میزان درآمدی که از فروش محصولات یا خدماتشان به دست می‌ آید اطلاع کمتری دارند. این بی اطلاعی منجر به کمبود بودجه می شود که می تواند به سرعت یک کسب و کار کوچک را ازبین ببرد.

شکست یک کسب و کار کوچک

دلیل دوم،

صاحبان مشاغلی هستند که شیوه ی قیمت گذاری برای محصولات و خدمات را بلد نیستند. برای غلبه بر رقبا در صنایع بسیار اشباع ، شرکت ها ممکن است قیمت یک محصول یا خدمات را به مراتب پایین تر از محصولات مشابه با هدف جذب مشتریان جدید بپردازند.

در حالی که این استراتژی در برخی موارد موفقیت‌ آمیز است، کسب‌ و کارهایی هستند که قیمت یک محصول یا خدمات را برای مدت طولانی بسیار پایین نگه می‌دارند. زمانی که هزینه های تولید، بازاریابی و تحویل بر درآمد حاصل از فروش جدید بیشتر باشد، کسب و کارهای کوچک چاره ای جز تعطیلی ندارند.

شرکت‌ های کوچک در مرحله راه‌ اندازی می‌توانند با چالش‌ هایی در زمینه تأمین مالی برای عرضه محصول جدید به بازار، تأمین مالی یک توسعه یا پرداخت هزینه‌ های بازاریابی مداوم مواجه شوند. در حالی که سرمایه‌ گذاران فرشته، سرمایه‌ گذاران خطرپذیر و وام‌ های بانکی متعارف از جمله منابع مالی در دسترس برای کسب‌ و کارهای کوچک هستند، هر شرکتی جریان درآمد یا مسیر رشد مورد نیاز برای تأمین مالی عمده از آنها را ندارد. بدون هجوم بودجه برای پروژه های بزرگ یا نیازهای سرمایه در گردش جاری، کسب و کارهای کوچک مجبور به بستن درهای خود می شوند.

قبل از اینکه بودجه واقعاً ضروری باشد، تحقیق و اطمینان از گزینه های تأمین مالی از چندین رسانه ضروری است . وقتی زمان به دست آوردن بودجه فرا می رسد. صاحبان مشاغل باید منابع مختلفی را داشته باشند که بتوانند برای سرمایه از آنها استفاده کنند.

شکست یک کسب و کار کوچک

  1. مدیریت ناکافی

یکی دیگر از دلایل رایج شکست کسب و کارهای کوچک، فقدان هوش تجاری از سوی تیم مدیریت یا صاحب کسب و کار است. در برخی موارد، یک صاحب کسب و کار تنها فرد سطح بالا در یک شرکت است. به خصوص زمانی که یک کسب و کار در اولین سالهای فعالیت خود باشد.

در حالی که مالک ممکن است مهارت های لازم برای ایجاد و فروش یک محصول یا خدمات بادوام را داشته باشد. آنها اغلب فاقد ویژگی های یک مدیر قوی هستند و زمان لازم برای نظارت موفقیت آمیز بر سایر کارمندان را ندارند. بدون یک تیم مدیریت اختصاصی، یک صاحب کسب و کار پتانسیل بیشتری برای سوء مدیریت برخی از جنبه های کسب و کار، اعم از مالی، استخدام، یا بازاریابی دارد.

 اکثر مشاغل کوچک با پس انداز یا پول قرض گرفته از دوستان و خانواده کارآفرین شروع به کار می کنند. و سپس برای رشد به دنبال تامین مالی خارجی هستند.

صاحبان مشاغل هوشمند فعالیت هایی را که به خوبی انجام نمی دهند یا زمان کمی برای انجام موفقیت آمیز دارند برون سپاری می کنند. یک تیم مدیریت قوی یکی از اولین مواردی است که یک کسب و کار کوچک برای ادامه فعالیت در آینده به آن نیاز دارد. برای صاحبان مشاغل مهم است که با سطح درک هر مدیر در مورد عملیات کسب و کار، کارکنان فعلی و آینده و محصولات یا خدمات احساس راحتی کنند.

  1. برنامه ریزی تجاری ناکارآمد

کسب‌ و کارهای کوچک اغلب اهمیت برنامه‌ ریزی مؤثر تجاری را قبل از باز کردن درهای خود نادیده می‌گیرند. یک طرح تجاری صحیح باید حداقل شامل موارد زیر باشد:

  • شرح واضحی از کسب و کار
  • نیازهای فعلی و آینده کارکنان و مدیریت
  • فرصت ها و تهدیدها در بازار گسترده تر
  • نیازهای سرمایه، از جمله جریان نقدی پیش بینی شده و بودجه های مختلف
  • ابتکارات بازاریابی
  • تحلیل رقبا

صاحبان مشاغلی که نمی توانند نیازهای کسب و کار را از طریق یک برنامه ریزی دقیق قبل از شروع عملیات برطرف کنند. شرکت های خود را برای چالش های جدی راه اندازی می کنند. به طور مشابه، کسب‌ و کاری که به طور منظم یک طرح کسب‌ و کار اولیه را بررسی نمی‌کند. یا کسب‌ و کاری که آمادگی هماهنگی با تغییرات بازار یا صنعت را ندارد – در طول عمر خود با موانع بالقوه غیرقابل عبور مواجه می‌شود.

برای جلوگیری از مشکلات مرتبط با طرح های تجاری، کارآفرینان باید قبل از راه اندازی یک شرکت، درک کاملی از صنعت و رقابت خود داشته باشند. مدل کسب‌وکار و زیرساخت خاص یک شرکت باید مدت‌ها قبل از ارائه محصولات یا خدمات به مشتریان ایجاد شود. و جریان‌های درآمد بالقوه باید به‌طور واقع بینانه از قبل پیش‌بینی شوند. ایجاد و حفظ یک طرح کسب و کار کلید اداره یک شرکت موفق در بلندمدت است.

  1. اشتباهات بازاریابی

صاحبان کسب و کار اغلب در آماده شدن برای نیازهای بازاریابی یک شرکت از نظر سرمایه مورد نیاز، دسترسی به چشم انداز و پیش بینی های دقیق نسبت تبدیل شکست می خورند. زمانی که شرکت‌ها هزینه کل کمپین‌ های بازاریابی اولیه را دست کم می‌گیرند. تامین مالی یا هدایت سرمایه از سایر بخش‌ های تجاری برای جبران کسری ممکن است دشوار شود.

قرار دادن نام شرکت شما در مقابل مشتریان خود یک جنبه حیاتی از هر کسب و کار در مراحل اولیه است. لازم است شرکت ها اطمینان حاصل کنند که بودجه های واقعی را برای نیازهای بازاریابی فعلی و آتی تعیین کرده اند.

به طور مثال، داشتن پیش بینی های واقع بینانه از نظر دسترسی مخاطبان هدف و نسبت تبدیل فروش برای موفقیت کمپین بازاریابی بسیار مهم است. کسب‌ و کارهایی که این جنبه‌ های استراتژی‌های بازاریابی درست را درک نمی‌کنند، نسبت به شرکت‌ هایی که برای ایجاد و اجرای کمپین‌ های مقرون‌ به‌ صرفه و موفق وقت می‌گذارند، احتمال شکست بیشتری دارند.

موسسه ی مسیر کمال

شکست یک کسب و کار کوچک

آقای مهدی حسینی بنیانگذار موسسه ی مسیر کمال یکی از بهترین مربی های کوچینگ کسب و کار شیراز با برگزاری دوره های کاربردی نظیر بازاریابی و فروش تلفنی در شیراز ،بهترین دوره بیزینس کوچینگ در شیراز، دوره نوابغ فروش شیراز ، دوره ی کسب و کار و … در تمام این سالها بر این بوده که برای شما عزیزان برنامه های جامعی در زمینه ی کسب و کار و بیزینس شما تدوین کند. شما میتوانید برای ورد به بازار آزاد و شروع گامی به سوی موفقیت با شرکت در دوره های مربوطه با آگاهی کامل کسب و کار خود را شروع کنید. برای اطلاع از دوره های مسیر کمال میتوانید با شماره های زیر تماس بگیرید.

071-36233354-55  یا 09170808088

بروز رسانی 4/آبان/1402

نوشته های مشابه

18 دیدگاه در “شکست یک کسب و کار کوچک

  1. نادیا گفت:

    مطالب خیلی خوبی دارید تبریک میگم به تیم خوبتون

    1. شعبانی گفت:

      درود فراوان. خیلی از توجه شما متشکریم. همیشه در مسیر کمال باشید

  2. صادق گفت:

    بقیه مطالبتون رو هم مطالعه کردم خیلی عالی بود👏👏👏🌷

    1. شعبانی گفت:

      درود فراوان. خیلی از توجه شما متشکریم. همیشه در مسیر کمال باشید

  3. Rayehe گفت:

    ممنون از سایت خوب مسیر کمال که به موضوع‌هایی می‌پردازه که کمتر سایتی من دیدم راجع بهش صحبت شده👏👏

    1. شعبانی گفت:

      درود فراوان. خیلی از توجه شما متشکریم. همیشه در مسیر کمال باشید

  4. تارا گفت:

    همینجا از جناب آقای حسینی باید یک تشکر ویژه بکنم بابت دوره نوابغ فروششون که برای من خیلی خیلی سودمند بود.

    1. شعبانی گفت:

      درود فراوان. خیلی از توجه شما متشکریم. همیشه در مسیر کمال باشید

  5. لیلا گفت:

    سلام دوره نوابغ فروش چه قیمت هستش آیا حضوری هست یا پکیج؟

    1. شعبانی گفت:

      درود بر شما. لطفا با شماره 09170808088 تماس بگیرید. یا شماره خودتان رو بفرمایید همکاران با شما تماس بگیرند.

  6. راحله گفت:

    واقعا موضوع خوبی بود👌👌

    1. شعبانی گفت:

      درود فراوان. خیلی از توجه شما متشکریم. همیشه در مسیر کمال باشید

  7. هادی گفت:

    اتفد از دوره ها ک اووم راضی بودم همیشه شما رو معرفی کردم به دوستانم
    ممنون از لطف شما آقای حسینی

    1. شعبانی گفت:

      درود فراوان. خیلی از توجه شما متشکریم. همیشه در مسیر کمال باشید

  8. علی گفت:

    من بقیه مطالبتون رو هم خوندم لذت بردم

    1. شعبانی گفت:

      درود فراوان. خیلی از توجه شما متشکریم. همیشه در مسیر کمال باشید

  9. ریحانه گفت:

    مقاله های خوبی در زمینه کسب و کار دارید تبریک میگم بهتون

    1. شعبانی گفت:

      درود فراوان. خیلی از توجه شما متشکریم. همیشه در مسیر کمال باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *