مدیریت کسب و کار
پیدا کردن نیازهای بشر و کسب ثروت
در مقالات قبل درباره درآمدزایی از طریق ایده های نو و روش های شناسایی ایده ها صحبت کردیم در اینجا می خواهیم درباره پیدا کردن نیازهای بشر و کسب ثروت از طریق علم آینده پژوهی صحبت کنیم.
یادتان باشد در صورتی ایدهها میتواند به ثروت تبدیل شود که بشر به آن نیاز داشته باشد، در اینجا به شما کمک میکنیم نیازهای آتی بشر را بهتر بشناسید و نسبت به آنها محصولات و ایدههای جدید را به انجام برسانید
پیش بینی نیازهای آتی بشر که بر آورد آنها به همت پژوهشگران نیاز دارد:
در اغلب کشورهای توسعه یافته یا قطبهای تجاری دنیا، کارشناسان یا آینده پژوهانی وجـود دارد کـه از طریق تحقیق و بررسی، نیازهای بشر را شناسایی کرده و به پژوهشگران مـستقر در دانـشگاهها یـا مراکـز تحقیق و توسعه رهنمود می دهند که برای رفع این نیازها چاره اندیشی کنند.
برای نمونه یادآور می شود اتحادیه آینده نگـران حرفـه ای( PROFESSIONAL OF ASSOCIATION FUTURISTS ) که در آن گروهی از زبده ترین کارشناسان تکنولوژی شرکتهای بـزرگ فراملـی و اسـتادان دانشگاههای معروف دنیا عضویت دارند فهرستی از نیازهای بـشر را بـه کالاهـا ی جدیـد در ربـع اول قـرن بیست و یکم تدوین کرده است که مراکز تحقیق و توسعه دنیا باید بر روی آن کار کنند.
به اعتقاد آینده پژوهان اتحادیه مزبور، بازارهای صادراتی دنیا همچنان تحت سلطه و سیطره کشورهایی خواهد بود که بیشترین نوآوری را در عرصه تکنولوژی ارائه نم ایند. از آنجا که همـه نوآوریهـای تکنولـوژیکی بازارگرا DRIVEN-MARKET و رقابت محور BASED- COMPEITIVE هـستند مـألا بـه حـذف رقبـای تجاری و بنگاههای اقتصادی منجر خواهند شد که در بخش تحقیق و توسعه و دستیابی به فناوریهای نـوین سرمایه گذاری نکرده یا همچنان برای تولید کالاهای سنتی- که مفهوم آن در گـذر زمـان متفـاوت اسـت و بسیاری از کالاهای صنعتی فعلی را نیزشامل می شود اولویت قائل هستند.
پیش بینی نیازهای اساسی جامعه و تلاش برای آنها باید همواره مورد توجه سیاستگذاران مراکز تحقیقاتی و پژوهشی کشور باشد.
فهرست برخی از کالاهایی که تولید آنها به تفکر خلاقه و همت پژوهشگران نیاز دارد و از تقاضای بسیار وسیعی هنگام تجاری شدن برخوردار هستند، بر اساس گزارش انجمن آینده نگران حرفه ای عبارتند از:
۱- ابداع فناوریهای جدید برای استفاده بهینه از آب در صنعت و کشاورزی:
از جمله ساخت فیلترهای بسیار ظریف برای تصفیه آب با بهره گیری از فناوریهای نانو
۲- کنار گذاشتن سیستم فعلی تولید و مدیریت الکتریسیته که به هیچ وجه اقتـصادی نیـست و جـایگزین کـردن سیستم توزیع غیرمتمرکز الکتریسیته:
در حال حاضر ژنراتوری که فرضاً در فاصله چند صدکیلومتری بازار مصرف قرار گرفته است در تمام مدت شبانه روز به فعالیت اشتغال دارد تا برق مورد نیاز شهرهای مختلف را تأمین کنـد.
در حالیکه می توان از طریق منابعی که از طریق سوختهای تجدید پذیر تغذیه می شوند، مانند انرژی خورشـید، باد یا پیلهایی که انرژی در آنها ذخیره شده است، نیازهای واحدهای تولیدی و مسکونی را حسب نیاز تأمین کرد.
۳- تولید داروهایی که کاربرد عام دارند میلیاردها دلار هزینه برای دولتها ایجاد می کنند و کارآیی لازم را در درمان افرادی که دارای ساختار ژنتیکی متفاوت هستند ندارند:
تولید داروهای اختصاصی با توجه به اطلـس ژن شناسـی هر فرد و با استفاده از دانش GENOMICS در آینده جایگزین عرضه داروهای فعلی خواهد شد.
۴- همه اشیای مصرفی یا ابزارهایی که در اختیار بشر هستند می توانند نقش یک رایانه یا ابزار شمارشگر را ایفـا نموده و به وسیله ای برای انتقال اطلاعات تبدیل شوند ایده هوشمند کردن اشیا یا خاصیت تفکر بخشیدن به آنها :
بر مبنای روش COMPUTING PERVASIVE می توان اشیای بـسیار ارزانـی تولید و به بازار عرضه کرد که قابلیت فرآوری و انتقال اطلاعات را بدون استفاده از KEYBOARD را دارا باشد و هر ابزاری که در دسترس بشر است بتواند با موتورهای جستجو گر برای اخذ اطلاعات ارتباط برقرار نماید.
۵- با توجه به اهمیت خارق العاده ای که حفظ تندرستی در افزایش امید بـه زنـدگی EXPECTENCY LIFE دارد ضرورت ایجاب می کند که بخشی از وظایف پزشکان به افراد جامعه محول شود :
همانطور که امروزه هـر فـردی قادر است که فشار خون، دمای بدن یا میزان چربی خون خود را با دستگاههایی که از بـازار قابـل ابتیـاع اسـت اندازه گیری کند، توصیه شده است که دستگاههای الکترو آنسفالوگرام، پرتو نگاری، سونوگرافی، MRI در ابعـاد کوچک تولید و به بازار عرضه شود و طرز استفاده از آنها به همه افراد علاقه مند آموزش داده شود تـا پزشـکان بتوانند به فعالیتهای اساسی تری بپردازند و بخشی از وقت آنها آزاد شود.
در اینجا لازم است به این نکته اشاره شود که طی دو دهه اخیر مهندسی ژنتیک منشاء تحولات بزرگـی در بخش کشاورزی شده است که از آن جمله می توان به تولید بذرهایی که در برابر آفات نباتی و حیوانی مقـاوم هستند یا در هر شرایط آب وهوایی قابل کشت هستند اشاره کرد .
تبدیل برخی از گیاهان به واکسنهای خـوراکی، تکثیر گیاهان یا اندام های انسانی به کمک سلولهای پایه، تولید اتانول از برخی از نباتـات (ماننـد سـویا، ذرت ، نیشکر ) به منظور کاهش مصرف سوختهای فسیلی، تولید میوه هایی که میزان ویتامینها یا مواد مغـذی آنهـا بـه مراتب بیشتر از نمونه های موجود در طبیعت است، تغییر شکل هندسی برخـی از میـوه هـا هنگـام پـرورش بـه منظورکاهش هزینه بسته بندی و حمل و نقل، تولید مواد پلاستیکی که قابل بازیافت است از ضایعات محـصولات کشاورزی همه و همه یافته های پژوهشی هستند که جنبه تجاری به خود گرفته و میلیونها دلار درآمد ارزی عاید کشورهایی کرده اند که اندیشه های خلاق پژوهشگران آنها در خدمت توسعه اقتصاد ملی آنان قرار گرفته است.
در این مقاله درباره پیدا کردن نیازهای بشر و کسب ثروت برای شما توضیح دادیم شما با استفاده از موارد مطرح شده و نیازهایی که بشر دارد روی ایده های جدید سرمایه گذاری کنید.
اگر مایلید در رابطه با تجاری سازی ایده ها مشاوره دریافت کنید می توانید از مشاوره مهدی حسینی استفاده کنید کافی است کلمه مشاوره را به شماره ۰۹۱۷۰۸۰۸۰۸۸ پیامک کنید و یا با همین شماره تماس بگیرید