بازاریابی و فروش, مدیریت کسب و کار

چطور می توانیم یک بیزینس موفق داشته باشیم؟نیچ مارکتینگ چیست؟

چطور می توانیم یک بیزینس موفق داشته باشیم؟

چطور می توانیم یک بیزینس موفق داشته باشیم؟ چگونه بیزینس وومن شویم؟ نیچ مارکتینگ چیست؟ اصول مذاکره موفق چیست؟ اهمیت اصول و فنون مذاکره به نظر شما اصول مذاکره موفق چیست؟ همیشه در طی مذاکرات سعی می کنیم برنده باشیم،اما این روش،روش صحیحی نیست.در دنیای مدرن امروزی باید سعی کنیم هر دو طرف مذاکره برنده باشند،و تفکر برنده برنده را گسترش دهیم. در این مقاله مهدی حسینی روش های مختلفی که به موفقیت و رشد بیزینس شما در شرایط بحرانی کمک می کند را به شما یاد خواهد داد ، با ما همراه باشید.

دو حالت برای بیزینس ها اتفاق خواهد افتاد یا به سود خوب خواهند رسید و یا دچار ضرر طولانی مدت خواهند شد اگر با شرایط موفق شدن در کسب و کار آشنا باشید درصد موفقیت شما بالا می رود. در هر شغلی که باشید افراد موفق و ثروتمند وجود دارند، تفاوتی ندارد که شما در چه بیزینسی مشغول به کار هستید فرصت رشد و افزایش درآمد در تمامی کسب و کارها وجود دارد. 

شرایط موفق شدن در کسب و کار :

چطور می توانیم یک بیزینس موفق داشته باشیم؟ چگونه یک بیزینس من شویم؟

  • برای کار شما بازار وجود داشته باشد  (از طریق پیدا کردن گوشه بازار “نیچ مارکتینگ”، تبلیغات و تله خرید می توانید برای خود بازار مناسبی ایجاد کنید.)
  • فوت و فن کار را بلد باشی (افزایش سطح مهارت ها از طریق سرچ و جست و جو و شرکت در دوره های آموزشی به شما کمک می کند.)
  • عاشق کارت باشی (مهم ترین شرط موفقیت این است که کارت را عاشقانه دوست داشته باشی، زمانی که کارت را دوست داشته باشی تاب آوری شما در هنگام بروزمشکل بالا می رود،شغل و بیزینس شما مثل فرزند شما است اگر آن را دوست داشته باشید در هنگام بروز مشکل آن را رها نمی کنید.)

اصول مذاکره موفق چیست؟

اهمیت اصول و فنون مذاکره:

انواع روش های مذاکره:

استفان کاوي در کتاب: “هفت عادت مردمان مؤثر” زمانی که يکي از بهترینِ این عادت ها را بیان می کند، عادت اندیشدن بصورت برنده -برنده  را نقل می نماید. وی اندیشه ها را به چهار دسته تقسيم كرده است: تفکر برنده – برنده، تفکر برنده- بازنده ، تفکر بازنده- برنده  و تفکر بازنده – بازنده. در تفکر برد – برد این گونه مطرح می شود که براي برنده بودن يک طرف ، لزومي ندارد که طرف ديگر بازنده باشد. بلکه باور براين است که اگرچه راه حل: برد-باخت ساده ترين راه حل است ، ولي بهترين نيست.

واقعیت حاکی از آن است که نگرش سنتي حاکم بر روابط اجتماعي ، اقتصادي ، سياسي بر پايه تفکر برد – باخت بنا شده است . در اين تفکر تصور چنين است: براي آنکه من يا ما برنده باشيم ، لازم است فرد يا افراد ديگري بازنده شوند. براساس تفکر برد، باخت روابط خانوادگي و اجتماعي بر پايه تسلط يک فرد يا گروه تعريف مي شود. در خانواده يا بايد پدرسالاري باشد و يا مادرسالاري ويا حتي فرزند سالاري. دراجتماع بايد يا مردسالاري باشد و يا زن سالاري. در روابط اقتصادي يا بايد سرمايه داران حاکم باشند يا طبقه کارگر يا کشاورز و … 

 

اصول مذاکره چیست؟

چگونه وارد بیزینس شویم؟

اگر مایلید از مشاوره کسب و کار  استفاده کنید، همین الان کلمه مشاوره را به شماره 09170808088 ارسال کنید.

قانون برد- باخت و برد- برد:

در دنیای اقتصاد قانون بازی”رقابت” است. به بیان دیگر دو شرکت در يک تجارت رقيب هم هستند و مسلماً قانون بازي برای رقبا برد- باخت است . براي آنکه من در بازار بمانم بايد رقيب از صحنه خارج شود. در عالم سياست قانون بازی” جنگ” است . در برخوردهاي سياسي اگر حزبي برنده باشد، لزوماً حزب ديگر بايد بازنده باشد. طبيعي است که فضاي حاکم بر چنين نگرشي جنگ است .

ستيز بر سر آنکه: چرا من بازنده باشم و تو برنده ؟ مي جنگيم براي آنکه طرفين معادله را جابه جا کنيم. اما نگاه مدرن ، گذار از نگاه برد-باخت به نگاه برد-برد است . در تفکر برنده-بازنده امکانات و نیروهای طرفين صرف انهدام منابع يکديگر مي‌شود. تفکر برنده-برنده به دنبال راه حل هايي است که منابع در جهت کمک به ارتقا و توسعه طرفين به کار گرفته شوند.

امروزه تفکر سالم بشری را به شیوه ای تعریف می کنند که هر دو طرف برنده باشند.مديران اثربخش و موفق افق دید خود را وسعت می بخشند و از چارديواري تنگ “من” به در مي آيند، تا در ميدان وسيع تر و ارزشمند تر” ما “پرواز کنند.

در اين نوع نگرش ديگر جايي براي رقابت ومقايسه وجود ندارد و به جاي آن همياري، همراهي و وحدت شکل مي گيرد. در اين نوع تفکر افراد جوياي منافع متقابل هستند. بنابراين در اين شیوه ی نگرش و تفکر، در جوامع مختلف مفاهیم “سالاری” به “همياری” تبديل مي شود. دیگر کسی  در صدد سلطه بردیگری نيست، بلکه با همياري به توسعه همه جانبه مي‌پردازند. در اجتماع به جاي برخوردهاي حذفي‌، جو همکــاري و همیاری حاکم مي‌شود‌. در روابط اقتصادي، رقابت جاي خود را به همکاري  مي دهد .

“نیچ مارکتینگ باعث موفقیت شما در بیزینس خواهد شد، اصول مذاکره راهنمای شما برای ترقی و بهبود کسب و کارتان خواهد بود. در دوره نوابغ فروش مثال هایی از نیچ مارکتینگ برای شما زده خواهد شد”

 

تکنیک های بازاریابی و بازارسنجی

اگر مایلید در رابطه با تله خرید و گوشه بازار  مشاوره دریافت کنید می توانید از مشاوره مهدی حسینی استفاده کنید کافی است کلمه مشاوره را به شماره 09170808088 پیامک کنید و یا با همین شماره تماس بگیرید

جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره مهدی حسینی مدرس و مشاور کلیک کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *