بازاریابی و فروش, دیجیتال مارکتینگ, مدیریت کسب و کار

چگونه سرمایه خود را مدیریت کنیم؟

سرمایه گذاری + سود

سرمایه گذاری + سود

مبنای اصلی توصیه های مایک میچالوویتس کارآفرین این است: اول سود، حقوق و مالیات دولت را پرداخت کنید و سپس کسب وکارتان را با آنچه باقی مانده اداره کنید. تمرکز بر هزینه ها قبل از هر کار دیگر و قربانی کردن سود و درآمد خود برای سرمایه گذاری مجدد در شرکت، هیولایی سیری ناپذیر خلق میکند که باید آن را به تدریج بکشید.

 

تفکر خود را از « فروش – هزینه = سود » به « فروش – سود = هزینه » تغییر دهید

کارآفرینان با این شعار بازدارنده آشنا هستند که « طولانی و سخت کار کنید و همه درآمد را دوباره در کسب وکارتان سرمایه گذاری کنید.» خرد جمعی میگوید:

رشد کنید، رشد کنید، رشد کنید و تا وقتی رشد نکرده اید، اصلا به سود فکر نکنید.» اما اکثر کسب وکارهای نوپایی که از این توصیه ها پیروی می کنند، دوام نمی آورند. در مجموع، هشت مورد از هر ده کسب وکار شکست میخورد و دلیل شماره یک این شکست ها نبود سودآوری است.

 

سرمایه گذاری

 

برای کسب موفقیت باید چه کنیم؟

برای کسب موفقیت باید تفکرتان را تغییر دهید. از روزی که کسب وکارتان را شروع می کنید تا روزی که آن را می فروشید یا منحل میکنید، اول پول خودتان را برداشت کنید. این تغییر ساده « از روپا پردازی، درباره سودی که روزی کسب خواهید کرد تا برداشت پول برای خودتان از همان روز اول » سلامت روحی و مالی شما را بهبود می بخشد و کسب وکارتان را حفظ میکند.

اجازه ندهید ماشین های پرزرق وبرق و خانه های بزرگ کارآفرینان دیگر شما را فریب دهد.  خیلی از آنها با حقوق سر ماه زندگی میکنند و بدهی های کمرشکن دارند. منظور از شعار « پول نقد شاه است » فرضیات و احتمالات شما درباره پول و درآمد نیست؛ بلکه منظور، پولی واقعی است که در جیب خود و در بانک دارید. پول نقدتان را حفظ کنید. هزینه ها را کم کنید و وقتی ماه یا فصلی پردرآمد دارید، به این هزینه ها اضافه نکنید.

 

سرمایه گذاری + سود

 

پس انداز پول

پنج حساب اصلی باز کنید: یکی برای پولی که به کسب وکار وارد می شود و اسمش را حساب « درآمد » بگذارید. دومین حساب برای « هزینه های عملیاتی » است. حساب سوم برای پرداخت « مالیات ها » است. حساب چهارم برای پرداخت « حق مالک » و حساب پنجم برای پرداخت « سهم سود » است. دو حساب مخفی دیگر هم در دو بانک جداگانه باز کنید: یکی برای « ذخیره مالیات » و دیگری برای « ذخیره سود ». جدا نگه داشتن این ذخایر مالی از حسابهای اصلی شرکت، باعث میشود به ندرت از آنها استفاده کنید. هرگز کمترین بهره را هم از این 7 حساب پرداخت نکنید. اگر بانک شما اصرار به دریافت بهره دارد، بانکتان را عوض کنید.

 

برای افزایش کارایی تلاش کنید

اگر هزینه های شما اجازه برداشت سود یا حقوق مالک را نمی دهد، فروش بیشتر فقط هزینه بیشتری برایتان خواهد داشت. هر جا فرصتی پیش آمد، دنبال تجارت جدید نباشید. روی قابلیت های اصلی خود تمرکز کرده و به آنها تکیه کنید

 

سرمایه گذاری + سود

 

هرگز سودی که از شرکت به دست آورده اید را دوباره در آن سرمایه گذاری نکنید

حالا 3 درصد از هزینه های عملیاتی را کاهش داده و آن را به سود، مالیات ها و حقوق مالک اختصاص دهید. هزینه های خود را بازبینی کنید و هرآنچه برای اداره موثر شرکت و سودآوری موردنیاز نیست را حذف کنید. درباره همه هزینه ها ( به جز حقوق کارمندان ) با تامین کنندگان اصلی شرکت مذاکره کنید. مبالغ ورودی را در حساب درآمد بریزید. در روزهای دهم و بیست وپنجم هر ماه، بخشی از آن را به حساب های سهم سود، مالیات و حقوق مالکان واریز کنید. باقیمانده این مبلغ، صرف هزینه های عملیاتی میشود که هر فصل باید آنها را نسبت به قبل کاهش دهید. هر سه ماه، علاوه بر افزایش درصد مبلغ واریزی به حساب های سهم سود، مالیات و حقوق مالک، مالیات سه ماهه را پرداخت کنید و 50 درصد سودتان را به خودتان و سایر مالکان یا سرمایه گذاران اختصاص دهید. 50 درصد سود باقیمانده را در حساب « ذخیره سود » پسا نداز کنید. اگر در انتهای سال مالیات بیشتری بده کارید، از حساب سهم سود برداشت کنید، در غیر این صورت، مبلغی برای روز مبادا و هر نوع پیشامد احتمالی پس انداز کنید.

 

نسبت به بدهی هایتان حساس باشید؛ اما اول سود خودتان را بردارید

سعی نکنید همه بدهی هایتان را سریع و یکباره پرداخت کنید. ذهنیت تان را معکوس کنید. قبل از پرداخت هزینه ها، قرض هایتان را بپردازید. کمترین بدهی خود را مشخص کرده و پرداخت آن را در اولویت قرار دهید؛ حتی اگر نرخ بهره آن کمتر از قرضهای بزرگترتان است. حذف کردن یک مورد بدهی از فهرست کل بدهی ها، نگرش صرفه جویی و میانه روی را در شما ایجاد میکند.

 

سرمایه گذاری + سود

 

این نظر منسوخ که با رشد فروش همه مشکلات حل می شود را کنار بگذارید

هر کارآفرینی می خواهد باران سازی پیدا کند که باران فروش های بزرگ را بر سر شرکت سرازیر کرده و همه مشکلات را حل کند؛ اما می توانید دنبال ابتکاری جدید باشید و روی خلق قابلیت ها تمرکز کنید. این کار نتیجه خوبی برایتان دارد؛ زیرا وقتی می فهمید چطور کاری را به روش بهتر انجام دهید و دامنه کارتان را گسترده تر کنید، رقبا هم از شما تقلید می کنند. برای حفظ سود، همیشه دنبال راه های بهتر، سریعتر و ارزان تر باشید و در آنها مهارت کسب کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *