بازاریابی و فروش, مدیریت کسب و کار

فوت و فن کسب و کار و فروش

فوت و فن کسب و کار و فروش

اگر کسب و کار جدیدی راه اندازی کردید دوره فروش و بازاریابی می تواند فوت و فن های جدیدی برای افزایش فروش به شما یاد دهد، در این مقاله قصد داریم به سادگی چند فوت کوزه گری که به بهبود کسب و کار شما کمک می کند را به شما یاد دهیم  در این مقاله فوت و فن کاسبی، فوت و فن فروشندگي، فوت و فن لباس فروشی، فوت و فن فروش محصولات مواد غذایی، فوت و فن فروش لوازم آرایشی را به شما یاد خواهیم داد،  کافی است چند دقیقه زمان بگذارید. در دوره فروش و بازاریابی ترفندهای فروش را آموزش خواهید دید.

فوت و فن فروشندگی

فوت و فن کاسبی

اولین فوت کوزه گری کسب و کار: (فوت و فن کاسبی، فوت و فن فروشندگي )

کاری کنید که مشتری ، مشتری برایتان بیاورد:

مشتریان شما باید یک زنجیره تشکیل دهند به صورتی که یک مشتری ترغیب شود و شما را به دیگران معرفی کند می توانید طرح تخفیف بگذارید و اگر مشتری از سمت مشتری قبلی مراجعه کرد به مشتری اول 5 درصد تخفیف در خریدهای بعدی بدهید.کافی است خلاق باشید تا راهکارهای این چنینی ایجاد کنید.

دومین فوت و فن کسب و کار و فروش:

متفاوت از دیگران باشید:

کاری کنید که در ذهن مشتریان بمانید و دیگران راجع به شما صحبت کنند، کارهایی انجام دهید که مشتری انتظارش را ندارد مثلا مشتری برای کوتاهی مو پیش شما آمده یک خدمت کوچک دیگر به صورت مجانی به او ارائه کنید. یکی از روش ها هم پذیرایی از مشتریان در زمان انتظار است.

سومین فوت و فن کسب و کار:

تخفیفات هوشمند به مشتریان بدهید:دادن تخفیف به صورت جایزه بهتر از دادن تخفیفات نقدی است و علت آن ماندگار شدن در ذهن مشتریان است.

حتی می توانید روز تولد مشتری را ثبت کنید و برای او پیام تبریک و یا هدیه بفرستید.

چهارمین فوت کوزه گری:

لطفا همه تخم مرغ هایتان را در یک سبد نگذارید، پول و سرمایه خود را به چند بخش تقسیم کنید تا در صورت متضرر شدن کل سرمایه خود را از دست ندهید.

پنجمین راهکار:

روش های تبلیغاتی:

به دنبال روش تبلیغاتی مناسب باشید،یک ضرب المثل غربی می گوید کار کردن بدون تبلیغ مثل چشمک زدن در تاریکی است خودتان میدانید که چه کار می کنید اما دیگران متوجه رفتار شما نمی شوند.

ششمین فن کسب و کار:

رقبایتان را بشناسید:

روش کار رقبا را کپی برداری نکنید اما نحوه کار آنها را بررسی کنید، حساسیت و اعتراضات مشتریان خود را بشناسید.

هفتمین فوت و فن:

خود را دست کم نگیرید، برای موفقیت استعدادها و مهارت های خود را پرورش دهید سعی کنید نقاط ضعف خود و کسب و کارتان را بشناسید و برطرف کنید.

 

تکنیک های جذب مشتری در آرایشگاه

تکنیک های فروش

دوره فروش و بازاریابی و  تکنیک های جذب مشتری در آرایشگاه

1- مشاوره رایگان به مشتری بدهید:

ممکن است فکر کنید مشتری نمی خواهد از خدمات آرایشگاه شما استفاده کند در هر صورت سعی کنید به مشتریان بالقوه مشاوره رایگان بدهید این گونه حسن نیت شما هم به آنها ثابت می شود و احتمال بیشتری دارد که از شما خدمات دریافت کنند.

2- فضای آرایشگاه را خشک و بی روح نکنید:

مشتریان در هنگام دریافت خدمات نیاز به دریافت آرامش دارند ،ایجاد فضای صمیمی و دقت در پخش موسیقی می تواند به انتقال حس خوب به مشتریان کمک کند.

3-به مشتریان اعتماد به نفس بدهید و کار را مطابق با نظر آنها انجام دهید:

مشتریان زمانی از خدمات شما رضایت خواهند داشت که حس کنند به زیبایی مد نظر خود رسیده اند پس از اتمام کار به آنها اعتماد به نفس بدهید همچنین خدمات را به نحی ارائه کنید که مد نظر آنها باشد برای مثال ممکن است مشتری درخواست کوتاه کردن مو را بدهد تا جایی که مد نظر او است موها را کوتاه کنید و نه بیشتر

4-ارائه خدمات رایگان:

به مشتریانی که دو یا چند بار از خدمات شما استفاده کرده اند یک سری خدمات را رایگان ارائه کنید تا به مشتری وفادار شما تبدیل شوند.

5-تکنیک گیمی فیکیشن را به یاد داشته باشید:

از راه های مختلف مشتری را سرگرم کنید و به ادامه خرید تشویقش کنید

6-ارائه نمونه کار:

گاها زمانی که مشتری به شما مراجعه می کند نگران نتیجه نهایی کار است ،خیال مشتری را با نشان دادن نمونه کارها راحت کنید.

7-بازاریابی در فضای مجازی را فراموش نکنید:

اگر شیوه ارائه خدمات شما عالی باشد اما کسی شما و آرایشگاه شما را نشناسد هرگز پیشرفت نخواهید کرد ، تکنیک های بازاریابی در فضای مجازی و اینستاگرام را یاد بگیرید و حتما به کار بگیرید.

8- رقبای خود را تخریب نکنید و با آنها همکاری کنید:

از رقبای خود بدگویی نکنید سعی کنید برای ارائه بعضی از خدمات سایرین را معرفی کنید تا این چرخه به خود شما هم برگردد.

9-کارمندان شایسته را انتخاب کن:

مثل هر کار دیگری سطح مهارت کارکنان در انجام وظایف اهمیت ویژه ای دارد، از کارکنان زبده و با تجربه استفاده کنید علاوه بر آن در حرفه ی آرایشگری کارکنان شما باید فن بیان بسیار خوبی داشته باشند و بتوانند با مشتری به خوبی ارتباط برقرار کنند.

 

دوره فروش و بازاریابی و فوت و فن فروش لوازم آرایشی

  • برای شروع کسب و کار خود و یا بازاریابی محصولات آرایشی به تبلیغات نیازمند هستید. بهترین تبلیغات می‌تواند تبلیغات ویدئو باشد زیرا تمام جزئیات محصول شما را به نمایش می‌گذارد، از محصولات خود ویدئو تهیه کنید و در فضای مجازی مانند اینستاگرام به اشتراک بگذارید.

اگر مایلید درباره اینستاگرام بیشتر بدانید و فروش خود را در فضای اینستاگرام  بالا ببرید کلیک کنید

 

  • پاسخگوی سوالات احتمالی مشتریان باشید، اطلاعات لازم در مورد محصولتان داشته باشید.

 

  • باید بدانید که کلید موفقیت شما حفظ روابط درست با دیگران است. ارتباط خوب می‌تواند باعث ترویج کسب و کار شما شود به طور مثال از وبلاگ نویسان، مشاوران زیبایی، دوستان و خانواده کمک بگیرید.

 

  • مهم ترین عامل خرید لوازم آرایشی و زیبایی توسط مردم، زیبایی صورت و بدن فروشندگان است به ظاهر خود اهمیت دهید.

 

  • هدیه دادن لوازم آرایشی به عنوان تبلیغات رایج تأثیر فراوانی دارد از محصولات خود به مربیان یا معلم فرزندان خود هدایایی تقدیم کنید. اگر محصولی باکیفیت دارید دیگران دوباره برای خرید محصولاتی که هدیه داده‌اید نزد شما باز خواهند گشت.

 

  • می‌توانید با انتخاب خرده‌فروشی‌ها و تمرکز بر فروش مویرگی به داروخانه‌ها، فروشگاه‌های آرایشی و آرایشگاه‌ها شبکۀ توزیعِ گسترده‌ای با کنترل قیمت ایجاد کند. 

 

  • ایجاد کلوب فروشندگان برای خرده‌فروشان و ارائۀ بن کارت به اعضا جهت بهره‌مندی از تخفیفاتِ فروش

 

  • با مشتریان صادق باشید،سعی نکنید به جای دادن محصولات تقلبی به جای کالای اصل مشتری را گول بزنید زیرا باعث می شود مشتری تنها برای یکبار از شما خرید کند.

 

  • افرادی که دارای مغازه یا فروشگاهی هستند برای تبلیغ محصولات خود می‌توانند از انواع استندهای لوازم آرایشی و یا از استندهای فروشگاهی برای جذب مشتریان خود استفاده کنند. استفاده از استندهای لوازم آرایشی کمک می‌کند که با ظاهری زیبا و پرکاربرد ، بین محصولات خود و سایر رقیبان تمایز ایجاد شود و می‌توان علاوه بر فروش و سود بیشتر نام تجاری و برند را که در بالای استند نشان داده می‌شود برجسته نمود.

 

  • یکی دیگر از راه‌های مؤثر برای بازاریابی لوازم آرایشی و بهداشتی، تبلیغات آنلاین در جهت فروش و وب برندینگ محصولات در فضای وب است. بسیاری از مصرف‌کنندگان بالقوه محصولات شما در حال جستجو اطلاعات و خرید آنلاین هستند.

 

  • اگر بتوانید با برخی از توزیع‌کننده‌های عمده‌فروشی علاقه‌مند به محصولاتتان همکاری نمایید، حجم کسب‌وکار شما به سرعت افزایش می‌یابد.

 

  • شبکه‌های اجتماعی نوشتاری و ویدیویی مانند تلگرام، اینستاگرام، توییتر و یوتیوب، بازارهایی هستند که شما می‌توانید محصولات زیبایی خود را به بازاریابی و به فروش برسانید.

اگر مایلید درباره دوره دیجیتال مارکتینگ بیشتر بدانید و فروش خود را در فضای مجازی بالا ببرید کلیک کنید

 

فوت و فن کاسبی  و تکنیک های هتل داری برای بالا بردن فروش

1- افزایش رضایت مشتری

اگر مشتریان از خدمات هتل شما رضایت داشته باشند بازاریابی دهان به دهان اتفاق می افتد و آنها هتل شما را به دوستان و آشنایان خود معرفی می کنند، این روش تاثیرگذارترین روش بازاریابی و فروش است.

2- رزرو را ساده کنید

اگر مشتریان شما برای رزرو با کارمندان شما در ارتباط هستند لحن کارمندان شما باید محترمانه باشد سعی کنید آموزش لازم را به پرسنل خود در زمینه پاسخگویی به تلفن بدهید، اگر رزرو از طریق سایت انجام می شود سعی کنید مراحل آن را تا جای ممکن ساده کنید.

3-تشکیل بسته های فروش جهت رفع نیازهای میهمانان

سعی کنید خدمات خود را دسته بندی کنید و با توجه به سلیقه مشتری به او پکیجی را پیشنهاد بدهید.

4- از ابزارهای دیجیتال غافل نشوید

حتما از دیجیتال مارکتینگ برای تبلیغات و پاسخگویی به مشتریان استفاده کنید.

5- آموزش مشتری مداری به کارمندان هتل

هر یک از کارکنان شما می توانند خاطره ی خوب و یا بدی در ذهن مشتریان بگذارند،حتما آموزش های لازم در زمینه مشتری مداری و فن بیان را به کارمندان خود آموزش دهید.

6-اجرای یک برنامه (CORE)

کلمه COREمخفف Customer Orientation, Referencing & Engagement و خلاصه شده عبارت های مشتری مداری، ارجاع و مشارکت مشتری است. در این برنامه بر نیازها و رفتارهای مشتریان و همچنین رویه های داخلی تمرکز می شود. پس از انجام مرحله مطالعه و نظارت، جهت گیری های هتل بر اساس نیازهای مهمانان و به محوریت آنها انجام می شود.
اجرای یک استراتژی مشتری مدار می تواند منجر به جذب مهمانان بیشتر هتل، افزایش سودآوری و ایجاد مزیت رقابتی پایدار شود.

 

اگر مایلید سیستم سازی کسب و کار را حرفه ای بیاموزید و یک گام بزرگ برای اصلاح و رشد کسب و کار خود بردارید پیشنهاد می کنیم اطلاعات دوره بیزینس کوچینگ را مطالعه کنید.

7- دسترسی به چای و قهوه به صورت شبانه روزی

هتل های موفق برای ایجاد یک تجربه مشتری مثبت، حتما در صورت امکان در هر طبقه و در غیر این صورت در لابی هتل، چای و قهوه را به صورت 24 ساعته سرو می کنند.

8- جمع آوری و عمل به بازخوردهای مشتریان هتل و استفاده از نرم افزار CRM

بسیار مهم است که از مهمانان هتل درخواست شود که بازخورد خود را در مورد اقامت در هتل مطرح کنند اما مهمتر از آن این است که به این بازخورد اهمیت داده شود و سیاست های هتل بر پایه این بازخوردها پیش برود. در این صورت، هتل مشتریان وفادارای خواهد داشت که متوجه می شوند به نظرات آنها اهمیت داده می شود.

اطلاعات مشتریان خود را در نرم افزار CRM ثبت کنید و به مناسبت های مختلف با مشتریان خود ارتباط برقرار کنید همچنین می توانید از این طریق شکایات مشتریان خود را پیگیری کنید.

تکنیک های افزایش فروش داروخانه

دوره فروش و بازاریابی و تکنیک های افزایش فروش داروخانه

1- ایجاد نقاط قوت و شناسایی نقاط ضعف دیگران

سعی کنید از داروخانه های همجوار خود خرید کنید، نقاط ضعف و قوت رقبای خود در هنگام فرآیند خرید را تجزیه و تحلیل و بررسی کنید و سپس  لیستی از آنها تهیه کنید . سعی کنید نقاط ضعف آنها را در داروخانه خود بر طرف کنید، این گونه نسبت به رقبا متمایز خواهید شد.

 

“برای مثال اگر در فرآیند خرید شما معطل می شوید سعی کنید کاری کنید که زمان انتظار مشتری  به حداقل برسد.”

“و یا اگر برخورد متصدیان با شما مناسب نیست سعی کنید کارکنان را آموزش دهید تا برخورد بهتری با مشتریان داشته باشند.”

2- تاثیر قیمت در افزایش فروش

هیچ گاه سعی نکنید با پایین آوردن قیمت ها با رقبا مبارزه کنید، سعی کنید در کنار فروش محصولات خود خدمات مشاوره ای رایگان مانند مشاوره پوست به مشتریان بدهید.

3- سعی کنید سبد محصولاتتان کامل باشد

سعی کنید سبد محصولات دارویی خود را کامل نگه دارید، زمانی که مشتری به شما مراجعه کند اما شما داروی مورد نیاز او را نداشته باشید مشتری در دفعات بعدی از شما خرید نخواهد کرد.

4- فروش بیشتر به مشتریان

در مقالات قبل برای رستوران ها و فست فودی ها برای شما مثال زدیم که زمانی که مشتری خرید خود را انجام داد به او پیشنهادات ارزانتری بدهید مثلا با خرید غذا به او پیشنهاد کنید که چیپس را هم امتحان کند.

در بقیه صنایع هم این قانون وجود دارد برای مثال اگر مشتری لوازم آرایشی از شما خریداری کرد به او پیشنهاد خرید دستمال پاک کننده  آرایش بدهید.

با این روش شما با همان تعداد مشتری، فروش بیشتری خواهید داشت.

5- دکوراسیون شیک و مناسب

حتما این نکته را به یاد داشته باشید که دکوراسیون زیبا با رنگ سفید می تواند به جلب توجه مشتریان کمک کند.

6- ارتباط با مشتریان

سعی کنید شماره مشتریان خود را داشته باشید و اعیاد و مناسبت ها را به آنها تبریک بگویید، از طرفی می توانید تخفیف های ویژه را به آنها اطلاع رسانی کنید.

7- فرآیندهای فروش خود را اصلاح کنید

شما با سیستم سازی کسب و کار خود می توانید نقاط ضعف خود را پیدا کنید و آنها را بر طرف کنید ،خود را به جای مشتریان بگذارید از زمانی که او وارد می شود تا زمانی که نسخه ی او دریافت می شود و در نهایت او به سمت صندوق پرداخت و درب خروجی می رود را بررسی و یادداشت کنید بعد از این کار متوجه اشتباهات در کسب و کار خود خواهید شد،

به نظر شما چطور می توان تغییری ایجاد کرد تا مشتری از شما رضایت بیشتری داشته باشد؟

چطور می توان کاری کرد که جلوی اعتراضات و نارضایتی های مشتریان را گرفت؟

همه اینها مواردی است که در سیستم سازی کسب و کار با آن سر و کار خواهید داشت و به رشد و توسعه کار شما کمک بزرگی می کند.

 

فوت و فن لباس فروشی

دوره فروش و بازاریابی

 

دوره فروش و بازاریابی و فوت و فن لباس فروشی

1- بازار هدف خود را مشخص کنید

شما باید گروه مخاطبین خود را مشخص کنید و با توجه به سلیقه ی آنها فروشگاه اینترنتی خود را راه اندازی کنید.

گبرای مثال باید بدانید مخاطب شما خردسال یا بزرگسال یا میان سال است ، نیازهای او و سلیقه ی او را باید شناسایی کنید”

2- از لباس ها عکس با کیفیت در سایت بگذارید

عکس ها ویترین مغازه شما را نشان می دهد، سعی کنید حتما به صورت حرفه ای از لباس ها عکس بگیرد،دیدن عکس های جذاب احتمال خرید اینترنتی را افزایش می دهد.

3- جدول سایز بندی تهیه کنید

یکی از استرس های مشتریان در خرید آنلاین لباس، اندازه ی لباس است.

“جدولی از سایز ها تهیه کنید و به مشتریان آموزش دهید که چطور می توانند سایز خود را اندازه بگیرند”

4- توضیحات کاملی از لباس ها بنویسید

مشتریان باید بتوانند بدون این که لباس را از نزدیک ببیند آن را تصور کنند، سایز، رنگ بندی ، توضیحات پارچه و دوخت و برند محصول را کامل توضیح دهید.

5- از تبلیغات آنلاین غافل نشوید

با توجه به این که مخاطبین شما کیست در فضای مجازی تبلیغات کنید.

اگر مایلید تکنیک های فروش در اینستاگرام را بیاموزید کلیک کنید

6- قیمت محصول خود را با 99 تمام کنید

از لحاظ روان شناسی این کار تاثیر مثبتی می گذارد، برای مثال به جای قیمت 10 تومان 9.99 بنویسید.

7- هزینه ارسال به مشتری

می توانید به مناسبت های مختلف، هزینه ارسال را رایگان در نظر بگیرید تا به مشتری مداری شم هم کمک کند

8- تعامل خود را با مشتریان حفظ کنید

سعی کنید راه های ارتباطی با مشتریان در نظر بگیرید، این گونه استرس مشتری کمتر می شود و اطمینان پیدا می کند که شما پاسخگوی او هستید، اگر مشتریان اعتراضی کردند باید سریعا رفع شود، گذاشتن کامنت های مثبت مشتریان قبلی می تواند به کاهش استرس مشتریان جدید شما کمک کند.

9- نحوه ارسال و زمان رسیدن محصول را به مشتریان شرح دهید

استرس مشتریان را کاهش دهید، اگر مشتریان بدانند که برای ارسال محصول آنها چه مراحلی باید طی شود و چه قدر زمان می برد، اشتیاق مشتریان به خرید آنلاین را افزایش می دهد.

10- لباس ها را برای ارسال آماده کنید

یادتان باشد احتمال خیس و یا کثیف شدن لباس هنگام ارسال وجود دارد، حتما از کیسه های محکم حباب دار برای محافظت استفاده کنید.

از طرفی بسته بندی شیک به همراه لوگویی که اسم و برند شما را توصیف کند احتمال خرید مجدد مشتریان را افزایش می دهد.

11- از مشتریان بازخورد بگیرید

سعی کنید نظرات مشتریانی که از شما خرید آنلاین کرده اند را از آنها بپرسید و آنها را ثبت کنید ، اگر نقطه ضعفی داشتید سعی کنید آن ها را برطرف کنید.

 

دوره فروش و بازاریابی و فوت و فن فروش محصولات مواد غذایی

  1. محصولتان را با آگاهی قیمت گذاری کنید

 در برخی موارد ۱ درصد تخفیف در قیمت کافی ست تا مشتریان جذب محصولات رقیب شوند. در قیمت گذاری تمام عوامل از قبیل هزینه توزیع را در نظر بگیرید تا به حاشیه سود مناسب برای هر محصول برسید.

اگر در زمینه قیمت گذاری محصول خود دچار مشکل هستید می توانید از مشاوره تخصصی مهدی حسینی استفاده کنید، کافی است کلمه مشاوره را به شماره 09170808088 پیامک کنید.

2. یک شبکه گسترده را پی ریزی کنید

موفقیت محصولات غذایی شما بستگی به این دارد که چگونه می‌توان آن‌ها را در فروشگاه شناسایی کرد. برای مثال، در یک فروشگاه مواد غذایی، محصول شما برای تصاحب سهمی از مساحت قفسه با ۴۰،۰۰۰ محصول دیگر رقابت می‌کند. اگر از گزینه‌های بازاریابی چندگانه برای ترویج محصولات خود استفاده کنید، سطح بالایی از شناخت برند را ایجاد خواهید کرد که باعث می‌شود افراد بیشتری در جستجوی محصولات شما در قفسه فروشگاه‌ها باشند.

3. چگونه متمایز باشیم؟

قطعاً چیزی در مورد محصول غذایی شما وجود دارد که شما را متفاوت از سایر محصولات غذایی می‌کند، نقاط قوتتان بخش کلیدی از کمپین تبلیغاتی شما را تشکیل خواهند داد. همچنین مشتریان مختلف ممکن است نقاط قوت متفاوتی از شما ببینید. به عنوان مثال تولید مواد غذایی بدون گلوتن اما حاوی شکر می‌تواند باعث از دست رفتن مشتریان دیابتی شما شود،ایجاد نقاط قوت باید در راستای جامعه هدف و مشتریان شما باشد.

4. سمپلینگ محصولتان را انجام دهید

گرچه محصول شما نمی‌تواند از طرف شما صحبتی کند، اما طعم آن حرف‌های زیادی برای شما خواهد زد. با ابن حال ارائه نمونه مجانی از محصولات به مردم می‌تواند روشی بدون ریسک برای ارزیابی میزان استقبال مشتریان از آن باشد.

5. محصول قابل تشخیص و برند ایجاد کنید

تشخیص برند مهم است و صرفاً از طریق تدوین و اجرای یک برنامه مناسب برندسازی صورت می‌گیرد. به برخی از برندهای مطرح صنایع غذایی فکر کنید. چه عواملی موجب گردیده که این برندها در ذهن شما ماندگار شوند و شما تمایل به مصرف آن‌ها داشته باشید؟ این راهی است که شما تمایل دارید محصولتان توسط مشتری تشخیص داده شده و به یاد سپرده شود.

 

ایده های جذب مشتری برای رستوران ها

 

  •  از روش های بازاریابی جدید و فضای مجازی استفاده کنید

لطفا از شیوه های مدرن تبلیغاتی استفاده کنید در این صورت هم بهتر دیده می شوید و هم هزینه کمتری پرداخت می کنید، در اینجا چند تکنیک بازاریابی در فضای مجازی را خواهیم گفت.

  • بازاریابی در فضای مجازی با عکس های خوشمزه

لطفا حتما اینستاگرام داشته باشید،در اینستاگرام از فضا، نمونه غذاها و مشتریان خود عکس بگذارید و حتی از مشتریان بخواهید نظرات خود را برای شما بنویسند

  • بازاریابی با گوگل مپ و اپلیکیشن ها

گوگل  (google reviews)، یکی از بهترین ابزارها برای معرفی محل و  نمایش بازخورد مشتریان است که بخوبی میتواند رستوران یا فست فود شما را بدون هزینه تبلیغ کند، در صورتی که مشتریان بتوانند سفارشات خود را به صورت آنلاین به شما بدهند و سرعت پیگیری سفارشات بالا باشد رضایت مشتری به شدت بالا می رود.

  • یک صفحه خبر در شبکه های اجتماعی داشته باشید

به مشتریان خود پیشنهادات جدید بدهید و آنها را در جریان اخبار و اتفاقات مهم رستوران خود بگذارید، حتی می توانید از مراحل درست کردن غذاها ویدئو تهیه کنید مطمئن باشید دیدن آن برای مشتریان جذاب است.

  • از بازخوردهای منفی مشتریان جهت بهبود استفاده کنید

اگر مشتریان بخواهید نقاط ضعف غذا و نحوه سرویس دهی را به شما بگویند و شما آنها را حل کنید مطمئن باشید مشتریان شما چند برابر می شود.

  • طراحی منوی جذاب

منوی خود را جذاب طراحی کنید و در مورد مواد استفاده شده از آن مطلب بنویسید و اصطلاحا توصیفش کنید.

  • برنامه هایی برای مشتریان جدید طراحی کنید

برای بار اول کوپن تخفیف به آنها بدهید تا مجدد از شما خرید کنند و یا آنها را در یک بازی سرگرم کننده مشارکت دهید و به این بهانه به آنها جایزه ای کوچک بدهید.

برای مشتریان خود برنامه وفادارسازی تهیه کنید

کارت عضویت به مشتریان خود بدهید و در صورتی که تعداد خرید آنها بیش از تعداد خاصی شد به آنها جایزه و یا تخفیف ویژه بدهید.

  • به کارکنان بخش پذیرایی آموزش دهید

به کارکنان بخش پذیرایی آموزش بدهید تا به مشتریان پیشنهادات جذاب ارائه کنند در این صورت خرید مشتریان از شما بیشتر خواهد شد.

 

اگر مایلید فوت و فن کاسبی، فوت و فن فروشندگي را به صورت کامل بیاموزید کلمه ی نوابغ فروش را برای شماره 09170808088 ارسال کنید

جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره مهدی حسینی مدرس و مشاور کلیک کنید.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *