مدیریت کسب و کار

مشاوره نوآوری

مشاوره نوآوری

اگر خلاق هستید، هوش تجاری قوی دارید و می توانید تحقیق کنید، مشاوره نوآوری ممکن است شغلی عالی برای شما باشد. قبل از اینکه برای اولین نقش خود درخواست دهید، بیایید به مشاوره نوآوری، آنچه که مستلزم آن است و ارزشی که برای مشتریان بالقوه ارائه می دهید، عمیقاً بپردازیم.

مشاوره نوآوری چیست؟

مشاوره نوآوری عبارت است از ارائه مشاوره و راهنمایی به مشاغل و سازمان هایی که به دنبال اجرای استراتژی های رشد و کسب و کار جدید هستند.

مشاور نوآوری چه می کند؟

نقش یک مشاور نوآوری بسته به صنعتی که پشتیبانی می کند و نیازهای منحصر به فرد مشتری می تواند متفاوت باشد.

برخی از حوزه های مشترکی که یک مشاور نوآوری پشتیبانی می کند می تواند شامل موارد زیر باشد.

  1. فرآیندهای شکسته را آشکار و اصلاح کنید.

وقتی سازمان‌ها به دنبال کردن فرآیندهای یکسانی بارها و بارها ادامه می‌دهند، زیرا این همان کاری است که همیشه انجام داده‌اند، آنها به خود آسیب بزرگی می‌رسانند. پیروی از روش‌های مشابه نه تنها فضای کمی برای نوآوری باقی می‌گذارد، بلکه می‌تواند ناکارآمدی‌ها و عادت‌های بدی را که می‌توانند مانع رشد شوند، تداوم بخشد.

به عنوان یک مشاور نوآوری، می‌توانید سؤالات کلیدی در مورد فرآیندهایی را که مشتریانتان دارند بپرسید و جایگزین‌ها و راه‌حل‌های بهتری را پیشنهاد دهید که می‌تواند تفاوت بزرگی در نتیجه آنها ایجاد کند.

  1. دیدگاهی تازه ارائه دهید.

داشتن دیدگاه متفاوت می تواند همه چیز را تغییر دهد. به عنوان یک مشاور نوآوری، می‌توانید به هر مشتری که با آن کار می‌کنید دیدگاه تازه‌ای بدهید.

با اجرای توصیه‌های شما، مشتریان می‌توانند روش‌های جدید کار را باز کنند. به عنوان مشاوری که در استراتژی نوآوری به خوبی مسلط است، می‌توانید بینش معنی‌داری ارائه دهید که تیم‌ها ممکن است آن‌ها را نبینند، زیرا آن‌ها بیش از حد مشغول کار در کسب‌وکار خود هستند تا ببینند چه پیشرفت‌هایی می‌تواند انجام شود.

  1. دیدگاه مشتری خود را روشن کنید.

آیا مشتریان شما چشم‌انداز روشنی برای اینکه می‌خواهند شرکت‌هایشان به کجا برسند، دارند اما اجرای آن چشم‌انداز مشکل دارند؟ اگر چنین است، می‌توانید با قرار دادن افکارشان روی کاغذ و عملی کردن، به آنها کمک کنید تا شفافیت پیدا کنند.

به عنوان یک مشاور نوآوری، شما این فرصت را دارید که استراتژی هایی را ترسیم کنید که می تواند دیدگاه های مشتری شما را زنده کند.

  1. روش های جدید کسب و کار را پیدا کنید.

در مشاوره، به احتمال زیاد تجربه کار با سازمان های مختلف را دارید. از سوی دیگر، مشتریان شما ممکن است پیشینه‌های متنوعی نداشته باشند تا در فضای تجاری فعلی خود از آنها استفاده کنند.

می‌توانید بهترین شیوه‌ها و درس‌های آموخته‌شده از تجربیات خود را در کار با سایر مشتریان برای حمایت از کسانی که در حال حاضر با آنها کار می‌کنید، به اشتراک بگذارید، و روش‌های جدید انجام کسب‌وکار را به آنها آموزش دهید.

مشاوره نوآوری

  1. استراتژی های رشد جدید را شناسایی کنید.

داشتن یک استراتژی رشد واضح و قابل دوام برای شرکت هایی که به دنبال توسعه و فروش محصولات و خدمات جدید هستند، حیاتی است. به عنوان یک مشاور نوآوری، می‌توانید در کنار سازمان‌ها کار کنید تا جهت‌گیری ارزشمندی را برای تقاضا و توسعه پیشنهادات جدید و راه‌های رشد کسب‌وکارشان ارائه دهید.

  1. تیم مشتری را پشتیبانی و توسعه دهید.

داشتن یک تیم قوی برای هر سازمانی که بر نوآوری متمرکز است مهم است. به عنوان یک مشاور نوآوری، می توانید راهنمایی های بسیار مورد نیاز را برای حمایت از توسعه کارکنان برای سازمان های در حال توسعه ارائه دهید.

برخی از وظایف ضروری مربوط به توسعه فرهنگ نوآورانه شامل موارد زیر است:

ساختن سیستم هایی برای امکان پذیر ساختن نوآوری

قبل از ایجاد یک فرهنگ نوآورانه، باید تشخیص دهید که کجای سیستم اصلی کوتاه می آید و ایده های خلاقانه و حل مسئله را محدود می کند. اگر تیم یک سازمان وقت گرانبهایی را صرف یافتن راه حل برای سیستم های شکسته کند، ظرفیت کمتری برای نوآوری واقعی دارند.

برنامه های آموزشی برای از بین بردن شکاف های مهارتی

هر آنچه اندازه گرفته شود انجام می شود. یک مشاور نوآوری می‌تواند به ایجاد برنامه‌های ملموس برای کمک به اعضای تیم کمک کند تا شکاف‌های مهارتی لازم را ببندند و به اهداف محل کار خود برسند.

به عنوان مشاور، لزوماً مسئول اجرای این وظایف نیستید. با این حال، می‌توانید چارچوبی را ایجاد کنید که مشتریان خود را قادر می‌سازد تا شکاف بین جایی که نیروی کار آنها در حال حاضر عملکرد دارند و نحوه عملکرد آنها در آینده برای هدایت نوآوری پل بزنند.

  1. کشف فرصت ها برای ایجاد کسب و کار جدید.

برای بسیاری از شرکت هایی که به دنبال رشد هستند، کسب و کار جدید ضروری است. مشاوران نوآوری با مشتریان خود برای شناسایی فرصت ها و بازارهای جدید کار می کنند که برای ترسیم رشد آینده ضروری هستند.

علاوه بر این، مشاوران نوآوری می‌توانند بینشی در مورد فرصت‌های مدل کسب‌وکار جدید برای سازمان‌هایی که با آنها کار می‌کنند، ارائه دهند.

شرکت‌هایی که به دنبال راه‌اندازی سرمایه‌گذاری‌های کاملاً جدید هستند، می‌توانند در دریافت حمایت استراتژیک از مشاوران نوآوری نیز ارزش پیدا کنند.

  1. نمونه های اولیه محصول جدید را توسعه و آزمایش کنید.

بسته به مشتری و نوع محصولی که به دنبال عرضه آن هستند، مشاوران نوآوری نیز ممکن است برای اطمینان از آماده بودن محصولشان برای عرضه به بازار، پشتیبانی ارائه دهند. یک مشاور با سابقه طراحی یا محصول می تواند محصولات جدید را برای رعایت استانداردهای کیفیت آزمایش کند و می تواند ورودی عملکرد را برای پیشنهادات جدید ارائه دهد.

مشاوره نوآوری

چگونه یک مشاور نوآوری شویم

راه های زیادی برای ایجاد شغل در مشاوره نوآوری وجود دارد. یک فرد می تواند این کار را انجام دهد، اما کسب و کارها ممکن است برای پروژه های بزرگتر که به راه حل های متفاوتی نیاز دارند، یک شرکت مشاوره را انتخاب کنند .

اگر می خواهید در مشاوره نوآوری شغلی ایجاد کنید، این مراحل را در نظر بگیرید:

یک مدرک را در نظر بگیرید

در حالی که ضروری نیست، مدرک مطمئنا می تواند به شما کمک کند – به ویژه در کمک به شما در ایفای نقش اول خود. مشاوران نوآوری ممکن است مدارک مرتبط با رشته یا صنعتی را که می خواهند روی آن تمرکز کنند انتخاب کنند.

مدرک مدیریت کسب و کار یا پروژه نیز می تواند به همان اندازه مفید باشد.

تجربه کاری مرتبط را دریافت کنید

تجربه کاری به شما امکان می دهد تا به عنوان یک مشاور نوآوری تجربه عملی کسب کنید. به طور طبیعی، این رزومه شما را تقویت می کند و به ایمن کردن نقش های دیگر در آینده کمک می کند.

اگر در شرکت‌های مشاوره تجربه کسب کنید، ممکن است روی پروژه‌های بزرگ‌تری کار کنید که به نفع مجموعه شماست. تجربه در زمینه های زیر می تواند به شما کمک کند تا برای این نقش واجد شرایط شوید.

استراتژی رفتن به بازار

به عنوان یک مشاور نوآوری، احتمالاً وظیفه دارید از مشتریان خود در هنگام عرضه محصول یا پیشنهاد جدید حمایت کنید. داشتن تجربه کار بر روی تیم هایی که با موفقیت با محصول جدید به بازار رفته اند، می تواند بینش ارزشمندی را برای کار مشاوره شما فراهم کند.

توسعه کارکنان

قبلاً بحث کردیم که چگونه توسعه اعضای تیم جنبه مهمی از نوآوری است. داشتن تجربه حمایت از کارمندان در حین ایجاد مهارت های جدید می تواند به شما مزیت رقابتی بدهد.

تحلیل داده ها

در حالی که مشاوره نوآوری می تواند یک زمینه خلاقانه باشد، همچنین به توانایی خواندن و تفسیر داده ها برای ارائه توصیه های صحیح نیاز دارد.

یک نمونه کار بسازید

پورتفولیوی شما به شما کمک می کند تا مشاغل مناسب دیگر را نیز تضمین کنید. اگر بتوانید تخصص خود را در یک بخش خاص یا بخشی از مشاوره نوآوری ثابت کنید، به احتمال زیاد کار جدیدی پیدا خواهید کرد.

شبکه

هنگامی که در حال شبکه سازی هستید، ایجاد شبکه با مشتریان و مشاغل بالقوه می تواند وسوسه انگیز باشد، اما از سایر مشاوران نوآوری غافل نشوید. یک شبکه قوی به شما کمک می کند تا از طریق ارجاع کار پیدا کنید، یا ممکن است مشاور دیگری پیدا کنید که شما را وارد پروژه خود کند تا در مورد جنبه های خاصی از تخصص شما مشورت کند.

مهارت های مشاوره نوآوری

هوش تجاری

مشاوران خوب می دانند که تجارت چگونه کار می کند. شما باید بتوانید یک فرصت خوب را از منظر عملیاتی و مالی تشخیص دهید. شما متوجه خواهید شد که نوآوری های شما چگونه بر کسب و کارها از نظر مالی، فرهنگی و عملیاتی تأثیر می گذارد.

مشاوره نوآوری

مدیریت پروژه

پس از استخدام به عنوان مشاور، مسئولیت کامل تحویل پروژه بر عهده شما خواهد بود. مهارت های مدیریت پروژه به کسب و کار شما کمک خواهد کرد. این مهارت‌ها به شما کمک می‌کند تا برنامه‌ای قوی داشته باشید تا محصول تحویل شما ارزش زیادی برای تیم‌های مشتریانتان ارائه دهد.

برنامه ریزی و سازماندهی

هر دوی این مهارت‌ها تحت مدیریت پروژه قرار می‌گیرند، اما ارزش برجسته کردن جداگانه دارند، زیرا مهارت‌های حیاتی برای موفقیت در مشاوره نوآوری هستند.

طبیعتاً باید زمان خود را برنامه ریزی و سازماندهی کنید. اما ممکن است نیاز به کمک به ساخت فرآیندها و مدیریت پروژه ها داشته باشید. به همین ترتیب، ممکن است نیاز به مدیریت و سازماندهی تیم های داخلی برای کمک به اجرای طرح خود داشته باشید.

مهارت های ارتباطی

مشاوره نوآوری همراه با مدیریت تغییر است. نوآوری در کسب و کار همیشه نیازمند یک فرآیند جدید یا تغییر به یک فرآیند موجود است. تغییر اغلب با مقاومت روبرو می شود. مهارت های ارتباطی خوب و بین فردی به جذب تیم های داخلی کمک می کند.

تفکر خلاقانه

اغلب اوقات، کسب و کارها مشاوران نوآوری را استخدام می کنند، زیرا تیم های داخلی آنقدر مشغول هستند که نمی توانند خلاقانه فکر کنند. مشاوران نوآوری باید به دنبال فرصت هایی باشند که ممکن است مبهم باشند.

پژوهش

مشاوره نوآورانه نیاز به تحقیق دارد. به عنوان یک مشاور، باید تحقیقاتی را برای یافتن فرصت‌ها در بازار، یافتن خواسته‌های مشتریان و شناسایی مسائل مربوط به عملکرد انجام دهید تا بتوانید به ساده‌سازی عملیات یا توسعه برنامه‌هایی برای بهبود روابط کارکنان کمک کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *